Eigenzinnig, creatief en uitdagend

Welkom op de homepage van het Arte College in Almere-Poort.
 

Het Arte College is een middelbare school voor leerlingen die een bijzondere interesse hebben voor kunst en cultuur en zich daarin willen ontwikkelen. We bieden onderwijs aan op de niveaus vwo, havo, theoretische, gemengde en en kaderberoepsgerichte leerweg. Lees hier verder.

 


Nieuws

Meeloop-middagen

Heb je altijd willen weten hoe het is om leerpleinonderwijs te krijgen?


Dat kun je bij ons te weten komen! In januari en februari organiseren wij meeloop-middagen waarop leerlingen die geïnteresseerd zijn in het Arte College, de school in bedrijf zien. Deze meeloop-middagen zijn bedoeld voor leerlingen die op dit moment in.


Open Dag 17 januari 2018

Tijdens de open middag/avond op 17 januari 2018 bent u van 17:00 tot 20:00 uur welkom om het Arte College te bezoeken. Toekomstige leerlingen en hun ouders kunnen zelf langs alle leerdomeinen en vakken rondwandelen of onder leiding van een gids de school bekijken. Het team en leerlingen uit alle leerjaren zijn aanwezig om van alles te laten zien en vanzelfsprekend kunt u aan hen vragen stellen. Bij de schoolleiding kunt u terecht voor specifieke informatie over het havo en atheneum of het vmbo en natuurlijk ook met alle andere vragen. Aanmelden voor deze dag is niet nodig.

We hopen u te mogen begroeten!


Arteweek 1-In the spotlight

In Arteweek 1 lopen de leerlingen van klas 4 havo/vwo een beroepsoriënterende stage. Leerzaam en leuk! Lees hier het verhaal van Jens.


Arteweek 1

Dagelijkse foto-updates over Arteweek 1 vindt u op de Facebookpagina van het Arte College!


Stage bij AvroTros

In het weekend van 9 en 10 september liepen de leerlingen van leerjaar 4 beroepsgericht stage bij de openstudiodagen van de avro/tros. 
Na een briefing en een rondleiding bij EenVandaag, gingen de leerlingen aan de slag bij de verschillende stands. Kijk voor meer foto's in het fotoboek!


 

Promo Arte College

Milan Versterre maakte voor zijn stage in havo 4 deze geweldige promo!

Agenda