ContactAdresgevens
 

Arte College

Oostenrijkstraat 2

1363 CB  Almere
 

Telefoon:

036-7670700

E-mail:   info@artecollege.asg.nl


 

 

Routebeschrijving

Het Arte College bevindt zich aan de Oostenrijkstraat 2 in Almere Poort. 
 

OV
Het Arte College is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Met de trein kunt u uitstappen bij Station Almere-Poort. U loopt bij het verlaten van het station onder het spoor door naar rechts. Vervolgens steekt u de busbaan over en loopt u rechtdoor direct de Oostenrijkstraat in. Aan de linkerkant vindt u de school.

Voor het plannen van uw reis met de bus of trein kunt u terecht op de site van Connexxion of de site van 9292.

Auto
Indien u op route-navigatie rijdt, kunt u de postcode 1363 CB invoeren. Rondom de school is voldoende parkeergelegenheid. U kunt hier gratis parkeren.

- Vanuit Almere: Neem op de Hogering de afslag Elementendreef (tegenover Bastionhotel) en volg de dreef. Sla rechtsaf de Europalaan in. Als u onder het spoor bent doorgereden, ziet u de school aan uw linkerhand liggen.
- Vanaf Lelystad: Neem op de A6 afslag 3. Bovenaan de afslag gaat u links af. Bij de eerste stoplichten gaat u weer links de Elementendreef op en volg deze dreef. Sla rechtsaf de Europalaan in. Als u onder het spoor bent doorgereden, ziet u de school aan uw linkerhand liggen.
- Vanuit Amsterdam/zuiden: Neem op de A6 afslag 2. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf. U volgt deze weg, de Poortdreef, en gaat na ongeveer 2 km rechts op de Europalaan. Neem niet de afslag naar het station! Vlak voor het spoor ligt het Arte College aan uw rechterhand.


plattegrond_almere_poort