Informatie avonden

Elk jaar organiseren we twee momenten waarop ouders en leerlingen die geïnteresseerd zijn in het Arte College, de school kunnen bezoeken.

Informatiemiddag/-avond
De eerste open middag/avond is een informatiemiddag/-avond op woensdag 31 oktober 2018. Op deze dag geven we in drie rondes (15:30-16:30 uur/17:30-18:30 uur/19:30-20:30 uur) een voorlichting aan de ouders/verzorgers in ons theater en volgen de leerlingen proeflesjes waarin ze kennis maken met het Arte College en onze manier van onderwijs geven. Om deze avond goed te kunnen organiseren is het noodzakelijk dat u zich voor een van de drie rondes opgeeft. 

Open middag/avond
Tijdens de open middag/avond op 23 januari 2019 bent u van 17:00 tot 20:00 uur welkom om het Arte College te bezoeken. Toekomstige leerlingen en hun ouders kunnen zelf langs alle leerdomeinen en vakken rondwandelen of onder leiding van een gids de school bekijken. Het team en leerlingen uit alle leerjaren zijn aanwezig om van alles te laten zien en vanzelfsprekend kunt u aan hen vragen stellen. Bij de schoolleiding kunt u terecht voor specifieke informatie over het havo en atheneum of het vmbo en natuurlijk ook met alle andere vragen. Aanmelden voor deze dag is niet nodig.